7 Kasım 2014 Cuma

Little Big


LittleBig By LTB denim markası olan kot 1994 yılında kurulan ve merkezi İstanbul’da, Türkiye’de.
Marka bir denim üreticisi olarak 1948 yılında kurulan Şirketler Çak Grubu, aittir. LTB yılda konfeksiyon 17 milyon adet üretiyor.
LTB By LittleBig 67 mağazaları aracılığıyla müşterilerine hizmet vermektedir Türkiye'de bunlardan 33 - İstanbul. LTB zamanda ülkeler dâhil / şehirler dünyada 18 mağazası var:
Roma
Amsterdam
Budapeşte
Köln - Berlin
Moskova - St.Petersburg - Kazan
Bükreş
Zagreb
New York
Dubai
Cidde - Riyad
Johannesburg
Kolombiya (Medellin)


Yılında Avrupa, LTB’nin ana dağıtım ofisi dayanır Hollanda; hangi da dahil olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinde markanın diğer mağazalarına giysiler sağlayan İtalya, İspanya, Birleşik Krallık, Rusya, Romanya, Almanya, Fransa, Avusturya, Belçika, Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan . Ise ABD, ana ofisi bulunan New York . LittleBig By LTB'nin ürünleri dünya çapında 62 ülkede bulunabilir.
LittleBig By LTB almaya hak 15 markalardan biri olan Turquality akreditasyonuna; amacı tanınmasını ve farkındalık kalite imajını güçlendirmek ve geliştirmek için Türk markaları.
Ilerleyen ABD'de halen devam etmektedir. Yerel halkın yanı sıra New York, dünyaca ünlü yıldızlı LTB dükkânını ziyaret SOHO - New York de. Içinde dükkân, Los Angeles ve depo New Jersey ülke genelinde seçilen mağazalarda ve alışveriş merkezlerinde LittleBig ürünleri ile LTB ulaşan kolaylaştırır.
Little Big jean konusunda dünyada birçok jean markalarından daha önde ve ilerde dünya da 1.000.000 jean satan LTB dünyanın ileri gelen Jean markalarının arasındadır.

Genelde çok satan LTB 2010 yılında biraz düşüşe geçse de 2013 ve 2014 yıllarında çok iyi bir performans grafiği çizmişlerdir. LTB her zaman çok iyi bir firma olup Jean konusunda da çok iyi bir grafiği vardır. Satış grafiği de çok iyi olan LTB hiçbir zaman kötü durumlara düşmemiştir. LTB her sene çok fazla satış yapıp milyonlarca jean satmışlardır. Bu jeanları çok fazla üretip çok fazla satmaları çok büyük bir başarıdır ve bu başarıyı yakaladıkça daha da fazla jean satmışlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder