5 Şubat 2015 Perşembe

Buypasa 'da Jean

Merhaba Arkadaşlar

Buypasa diye bir site açılıyormuş bu site çok beğenileceği herkesin dilindedir. Bu sitede çok fazla ürün ve eşya satılacağı söylenmektedir. Bu sitenin en büyük özelliği güvenilir olmasıdır. Bu sitede giyim, ev eşyaları, arabalar ve daha sayamadığım bir çok eşya satılacaktır. Bu eşyalar bu sitede çok kaliteli ve kırıl dökülmeden evinize kadar getirilecektir. Alışveriş konusunda çok ilerde olan Buypasa bir çok alanda hizmet vermektedir. Bu sitenin adresi ise www.buypasa.com'dur şimdiden bu siteyi ziyaret etmenizi beklerim.
Jean denilince ilk akla gelen markaların başında gelen Mavi Jean 'dir tabiiki. Mavi Jean dünyaca ünlü bir markadır ve Buypasa 'da Mavi Jean 'in ürünleri ve jeanleri satılmaktadır. Bu ürünler çok kalitelidir. Şimdi ise Jean hakkında bilgi verecek olursak ;
Kot sözcüğünün Türkçeye yerleşmesinin asıl nedeni, bu ismin Türkiye'de blucini  üreten ilk kişinin soyadından geliyor olmasıdır. Türkiye'deki ilk kot üretimini yapan, Muhteşem Kot, 1940 yılında Fransa'ya yaptığı bir gezide blucinle karşılaşır. Sağlamlığına ve dikim tarzına hayran kalan Muhteşem Kot, bu kumaşı Türkiye'de üretmeye karar verir.
Türkiye'ye döndüğünde bu kumaşı üretmeyi başarır ve 1960 yılına gelindiğinde günde 200 adet üretimi yakalamıştır. Bu kumaş o dönemde özellikle köylüler ve işçiler tarafından çok tutulur. 1960 yılında KOT adını markalaştırırlar.
Ancak 1980'li yıllara (Özal dönemi) gelindiğinde serbest piyasa ekonomisiyle kapılar açılır ve yabancı markaların yerli piyasaya girmesiyle o günlere kadar birinci sırada olan Kot marka blucin artık ikinci sınıf olmuştur. Böylece satışları düşen firma 1992 yılında üretimi durdurur ve fabrikayı kiraya verir.
Bu sene yırtık kot pantolonlar da çok moda olmuştur. Yırtık kot pantolonları daha çok kadınlar giyse de erkeklerin de bazı pantolonlarında yırtık modeller mevcuttur. Yırtık kot pantolonlar çok farklı kesimlerde olabilir. Bu yırtık pantolonlar bir çok şekilde kombinlenebilirler. Bu kombinler arasında topuklu ayakkabılar, trençkotlari askeri tarz bluzlar ile de kombinlenebilmektedir.
Bu tarz pantolonları www.buypasa.com adresinde bulabilirsiniz. Bu kombinleri ve daha fazlası için Buypasa 'yı ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Bu ürünlerden buypasa.com ve www.buypasa.com adreslerinden sipariş edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder